Brrrr~ It’s COLD!

Standard

London is cold and wet! 😦
What was my reason to stay in gloomy London? hrmmm~ 😛

Anyway, I just got back from a warm country (take a guess what country was I in if you want :P)
That felt good to be away from everything! (no final year project to think of, no laptop, no stay up late at night) there were only enjoyable moment, carefree life!
I had fun in those 5 days break with only camera in hand 😀

And.. I got around 1000+ photos to go through w00t!

As I haven’t been playing much with my new lens, yep the 50mm, I had my chance to try it out during the vacation
Shade, sun, colourful clothes… PERFECT setting! oh plus the lovely place I was in 😀
everything was right on!

These aren’t the best photos, but most likely better than my previous shots using the same lens 😛

Errr… a lot more photos coming up soon! 😀

Advertisements

20 responses »

  1. psst: bagi maza lah kan…

    gambaq hang la ni, nak menceritakan pasal model than tempat yg hang pergi..

    latar belakang hanya sebagai latar hias dgn menampilkan gambungan warna2..

    jadinya, latarbelakang dan lokasi tidak sepenting sbgi mana pentingnya objek yg hendak ditonjolkan.. iaitu model..

    anyway.. good job girl…
    psst: minta no tipon model, boleh?

    hehehehhe

    • latar blakang penting psl kale dia menarik 😛
      kalau background xde kale camtu gambar obviously akan nmpk gloomy
      background adds up to the main subject 😛

      and.. mmg pun background xnak ditonjolkan
      nak main dgn colour yg sedia ada psl background tu kasi bokeh yg best 😛
      kalo xbyk kale mcm tu, bokeh takkan jd

      cth, gambar 2nd last tu
      psl xde object kat blakang utk dibokehkan, so background jd blur biasa

      • Adila….

        Bagi je no tepon nenek omputeh rumah kebajikan tu… Tentu grandma tu happy dapat dengar suara pokcik !

    • me 🙂
      I’m a wannabe photographer xD haha
      all photos in this blog are taken by me unless stated; thus the title of this blog which is “Snap” 😛

  2. Dulu, kulit kak tie pun licin macam kulit kakak Adila tu… err….sekarang pun licin jugak!!

    Gambar tu ada cerita yang menarik. Kak tie boleh rasakan…

    ~ minat kat spek dia… kalau kak tie pakai, okay tak ?

    • elok Tie pakai yang besar sikit dari tu.. yg boleh cover bulu kening dan lubang hidung sekali..

      hehehhe

      baru ler betul utk org pemalu gitew..
      wakakakakaka

  3. sunggoh terang matahari itu,
    sampai model masih lagi cuba merapatkan mata dlm gambar yg dia tgh cakap talipon n menayangkan handbag tu,

    nice pic sis:)

    terasa cam target utama anda masih lagi model dan bukan latarbelakang macam yg dikomenkan orang lain kat atas sana:)

    but then again ok jer, pocket suka tgk pompuan dari permandangan .. hahahahahahah
    (Statement gatal)

    • that’s what i intend to do; focus on the model NOT the background – totally i can’t get this same effect using my lens kit 😛
      background utk compliment the photo as the background time tu mmg cantik + super colourful

      i won’t use low aperture number if i wanted the background as the main thing 😛
      i do have photos of background as the main focus i wanted to show background
      that is… for my next entry 😛 hehe

      in these photos, nope
      i’m just showing off the awesomeness of 50mm f1.4 even though i still can’t handle it well 😛 haha

      i am, until now most of the time only experimenting portraiture 🙂

      pemandangan coming up! 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s