I speak NO english!

Standard

It’s been more than a month since I last use spoken English and.. pretty much I’ve messed up a lot!
It feels weird lol I mean.. speaking in English
Rusty vocab? Rusty English? matilaaaa~

oh well.. whatever~

anyway, that was what been bothering me, but I guess that it’s alright now (kot?) hehe

owhh.. my entri has become super mengarut haha
aaanyway.. I was in Penang with my family during the weekend so.. here are some pictures that I took when I was there (by the swimming pool!! haha – I wish that it’s bigger 😦 )

DSC_0063

DSC_0075

DSC_0114

DSC_0125

DSC_0138

p/s budak kebuloq:pekena pasembor/rojak.. tp kureng mengancam la~ lagi.. pekena nasi padang yg mmg bes itu!! perghhhh meleleh!! hahaha pehtu.. mee as’kum.. yg xtau la ape nama kedai tu pun wakakaka boleh la tahan~ lagi.. nasi goreng ketam kat dpn hotel royal tu.. ala.. yg sblh KFC classic tu.. bes gak. mmg masak ala thai haha

p/s: I’ll be away for another few days again~

Advertisements

12 responses »

  1. psst! bila hang nak mai tanggap gambaq chek ni.. kaki cheq dah lama ketaq dah ni weiii.. dok berdiri kat tepi kolam renang gak.. tapi pakai kain pelikat ja!

    mak cakap tak elok cheq pakai ‘bikini’ kat tepi kolam. Mak khabaq tak Melayu lah.. jadi, depa suruh cheq pakai kain pelikat.. special appearance mcm debut gitew.. terutama kat minah2 saleh di London tu ha.. huhuhu

    hang ingat kalau gambaq cheq lagu tu, ada tak minah2 saleh sangkut kat cheq na?

    huhuhuhu

  2. asehman.. abis kakak dia jadi model dia. nasib baik sporting πŸ˜‰

    Adila bila pulak you nak jadi model πŸ˜› Hohoho…

    Nota budak kebuloq.. Banyak benar makan.. cets. gemok je tak yea?

    • i tak boleh jadi model hahaha
      muka tak commercial hihi lagi plak i camera shy la WAKAKAKAKAKAKAKAAK

      i super tak jaga makan langsung
      hentam je makan
      gemuk tu.. haaa naik la berat badan 😦
      tp kalau tak makan nnt menyesal, makan pun menyesal gak hihihih

  3. Ooo…ingat adila yang posing tu..hehe…

    Toksah dok layan pokcik tu..nak pakai bikini konon! Mesti ramai yang pitam nanti ! Waakakakaa….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s