Caught in ACTION!

Standard

ahhh the weather here just turn to worse 😦
no more sunny day; thus, no new pictures hehe

anyway, i got some pictures of.. ME lol during the photoshoot/picnic with my friend from her camera πŸ˜€
wheeee~
it seems funny but i totally love these pictures! πŸ˜€

my lil model and me.. trying to feed the ducks haha
lil model was afraid to get nearer =.=
i think.. i was trying to convince him that the ducks don’t bite, at that time lol xD
Picture 002 copy

CAUGHT IN ACTION W00T!
bread in one hand, camera in the other.. how i wish i got the 70-300mm lens.. haaiisshh (insyaAllah will rembat that lens in july πŸ˜› ) Β -ahh super bahagia if get that lens then lepak sini again! πŸ˜€
Picture 008 copy

and… I LOVE THIS ONE! SO FUNNY!! PFFFWAAHAHAHAHAAHAH
boleh buat dialog!

dog: what are you looking at?
me: pe? nak cari gaduh ke?

hehe susah betul byk anjing yg friendly suka dtg dekat2 -tak pepasal kang kena samak~ hohoho
Picture 050 copy

anyway, the tutorial that i promised πŸ˜€
click for full view (agak besar… oops~)

pictureEditTutorial2

and the example from the tutorial:
original picture:
ori1

edited:
oriEdit

let me know if there’s any questions πŸ˜€

Advertisements

16 responses »

  1. erk! abg angkat tangan nie, nak tanya soalan..

    Bilakah Cik Adila mahu pulang dan snap gambo abg tengah action atas Cik Silvy?!

    heheheheh

    psst: cik silvy ialah kuda tungangan den.. hehehehe

  2. wes..nape x terjun je dalam air tu..biar close up skit.hehehe…bila dah rembat lens tu kasi gua try cuba test maa..haha..tukar ngan 55-200 aku pun xpe gak..hehehhe

    ermm..aku pakai microsoft picture manager dengan selambe untuk edit gambar-gambar aku..hehe..ok gak hasil dia…~

    • terjun kang itik tu lari plak hehehe

      tukar? jgn harap! WAKAKAKAKAAKAK
      eh tunggu la dlu aku dpt lens tu
      kang last2 xdpt plak aku lens ni
      mau nangis sminggu hehehe
      klo xde pape insyaAllah la mau nagkut lens tu πŸ˜€

      guna microsoft picture manager pun lebih kurang je hoho
      aku still gner “contrast” kat situ πŸ˜›

  3. Adila, awak pakai d60 ke? and mmg best if ada orang gambar kita tangkap gambar.. hehe. stylo okay!

    hoho.. baik eh anjing2 kat uk hehe.. πŸ˜›

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s