Sudahkah anda mendaftar?

Standard

DSC_0927 copy

PoTD: looking towards the student hall, Mile End

i remember a few days before hearing (reading ooppss) sayyid and my sis asking the same thing about daftar mengundi haha

and today, i got this mail.. it’s my POLL CARD!
pulek~ daftar mengundi kat negara sendiri tak pun, tup2 daftar mengundi kat negara org
pe kes? hehe
org yg mendaftarkan pengundi came to my place before; super depan pintu weh! so no other way out, last2 terdaftar la haku~ haha

pollcard

pape je la kan~
anyway, got another 2 birthday cards from my parents n bro! NGIAHAHAHAHHA
wheeeee~
thankkkkkkssssssss 😀 choooo happy!!! *senyum sampai ke telinga!* MUAHX MUAHX MUAHX

p/s: PoTD – picture of the day; i’ll try and put 1 pic per post (oopss.. this one got 2 pics haha); edited it ages ago for a competition; so yeah, i’ll put up the rest of the pictures that i enter for that competition 😀
– i might be getting better in taking pictures or flowers(ye ke? cam tak je) anyway, i sure screw up badly when it comes to taking pictures of building and not to mention portrait haha
any comments are more than welcome 😀

gah! today’s such a good day! mau keluar!!! mau ice cream!! heh!
dila, sila concentrate study =.=

this post nak ckp psl poll card je sbnarnya haha
pointless! ngee~

another p/s: owh diriku di reject dr bekerja~ oh well goyang kaki pegi amik gambar pun syiok! haha

Advertisements

11 responses »

    • a’ah boleh
      psl dr negara2 komanwel
      ape ntah syarat2 dia lagi.. huhu
      umo 18 thn ke atas kot klo tak silap

  1. nono… kelakar. macam kita part of diorang pulak. tak ke kelam kabut jadinya nanti pasal kita bukannya arif pasal politics kat london kan? tak ke??? 😛

    anyway…
    i pun now nak cari part time job jugak! mahu duit…. mahu duit…

    • tu la psl!
      dah la i super tak peduli pun psl politik2 ni haha

      susah giler mau cari part time job yg i want
      i keep on either kene reject or the post dah ada org amik je haha

  2. salam..minta pendapat/komen/nasihat dan etc untuk isu kes anak drhaka/siapa brsalah/punca terjadinya sempena sambutan hari ibu nanti di blog saya…tq

  3. politik is a gross thing! Saffa tak nak mengundi kalau politik malaysia terus macam ntah pa pe jer! baik saffa undi saffa jer.. hahahah

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s