2 down! 5 more to go!

Standard

i just had my 2nd paper just now haha
so obviously skrg uber hyper!
legaaaaaa sgt dah lepas paper tadi tu

my next paper would be on monday, 11 may on signals n systems theory

anyway, since i rasa sgt lega (duh! baru lepas 2! 5 more ALAMAKKK!!!) i ended up editing some of the pictures which i took a day before my birthday haha
agak tension so went out utk ambik angin; ended up pekena ice cream 2 cones! NGIAHAHAHAA pak cik jual ice cream tu pun dah kenal muka aku ni hehe

that day, the weather was so-so
pretty much the sky wasn’t looking that good; was cloudy but.. errr macam mau hujan je~ šŸ˜¦
but still, it put some effect on my pictures šŸ˜€

i must say.. weeks not playing with Niko, i absolutely has become rusty! šŸ˜¦

more pictures in my facebook hehe

p/s: i guess i’ll put 1 pic per post next time xD

Advertisements

11 responses »

  1. Dandelion! Beautiful macro shot Adila.. Dah lama dah tak shoot outdoor. Hm…

    Oi. Oi. Gi belajar la. šŸ˜› Jangan jadi macam I result not really impressive. Hoho.. Gi edit gambar pd masa patutnya belajar la punya pasal tu. Hoho

    • hehehe tu yg i try not to touch my Niko at all during exam period (last2 after a few weeks battling, usik jugak Niko tu~)
      but only for a day je haha -nak edit malas~
      giler berlambak gambar yg i tak usik2 lagi
      around 1000+!
      tak tau la bila akan diusik hehe

      • ahhhh penat ku karang pjg2 tetiba tenet kong! perghhh

        owhhh xde ar aku mane ne duit nak bli lens šŸ˜¦
        stick to 18-55mm yg berjasa itu~ ehe~

        camna aku buat?
        pegi deeeeeeeekaaaaaaat sgt2 dgn bunga2 tu je
        setting macam biasa

        memandangkan ko lagi leh zoom in, mesti lagi best!!
        ughhh!! jeles!!!

    • thanks šŸ˜€

      sy pun sker yg tu haha
      psl awan yg camtu, tu yg dia cam masyuk kale ala2 nostalgic tu hehehe

  2. Huuuuaaaaaa…….

    Macam mana kak tie boleh tercicir lagi, hu hu…..

    Cantik betul gambor bunga tu. Kak tie suka gambor close-up….. pinjam kamera boleh tak ??

    • msia jenis lain
      i mean the scenery hehe

      cber try carik2
      kot ada gak yg ala2 camni hehe

      JOM CUTI2 MSIA!! wheeee~

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s